Duyuru
[ETKİ] projesi kapsamında Mutfakta Tasarım Başvuruları için Son Gün: 13 Şubat
4 Şubat 2015 | 14:39

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın “2014 Yılı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı” çerçevesinde İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği işbirliğinde yürütülen “Endüstriyel Tasarımda Toplam Kalite ve İnovasyon” Projesi (Destek Sözleşmesi No:TR10/14/YEN/0098) kapsamında 20 yeni mezun tasarımcı, tasarım danışmanları mentörlüğünde, İstanbul'da yerleşik mutfak eşyası sektöründe faaliyet gösteren 20 üretici firma ile tasarım projesi gerçekleştirecektir.

Söz konusu tasarım projesi, projeye dahil olacak üretici firmaların ürünlerinin tanımlanma (envanter derlenmesi) çalışmalarının yapılması, tasarım desteği ihtiyacı olan bir ürünün belirlenmesi ve belirlenen ürüne yönelik tasarım çalışmalarının yapılmasını kapsamaktadır.

Görevlendirilecek olan yeni mezun endüstriyel tasarımcı, tasarım danışmanı ile birlikte çalışacak ve tasarım süreci tasarım danışmanı kontrolü ve mentörlüğünde ilerleyecektir. Tasarımı gerçekleştirecek yeni mezun tasarımcıya, tasarım bedeli olarak 3.000 TL ödenecektir.

Projeye katılım kontenjanla sınırlı olup, projede yer almak isteyen Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezunları veya mezun olma durumundaki 4. Sınıf öğrencilerinin en geç 13 Şubat 2014 tarihine kadar CV ve portfolyolarını İMMİB Genel Sekreterliğine (https://immib.org.tr/tr/immib-gundem-mutfakta-etkili-tasarim.html adresine ) ileterek başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

background image