Duyuru
2. Ulusal Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması
8 Haziran 2015 | 08:18

İstanbul Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, değişen teknolojiye ve tüketici eğilimine ayak uyduran, çevre dostu, özgün, fonksiyonel özelliklere sahip endüstriyel gıdaların tasarlanması, geleceğin endüstriyel gıda pazarında söz sahibi olabilecek ürünlerin geliştirilmesine öncü olunması, sanayi ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulması ve bu alanlardaki genç girişimcilerin ve tasarımcıların ülkemize kazandırılması amacıyla 2. Ulusal Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması'nı düzenlemektedir.

Yarışmada;

“Lisans Öğrencileri Kategorisi”, “Profesyoneller Kategorisi” olmak üzere 2 ayrı kategori bulunmaktadır.

Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması’nda

Profesyoneller kategorisi için:

1. 55 bin TL

2. 30 bin TL

3. 15 bin TL

Öğrenci kategorisi için

1. 20 bin TL

2. 10 bin TL

3. 5 bin TL

Bunun yanında Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması için lisans öğrencileri kategorisinde birincilik ödülü kazanan grubun endüstriyel tasarımcısına yurtdışındaki tasarım okullarında 2 yıllık eğitim imkanı, grubun gıda mühendislerine ise TÜBİTAK  MAM Gıda Enstitüsü’nün sunduğu 2016 yılı eğitim programlarından seçeceği iki eğitime ücretsiz katılım imkanı sunulmaktadır.

Yarışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.gidatasarimyarismasi.org , yarışma facebook sayfası www.facebook.com/gidatasarimyarismasi’ndan ulaşılabilir. Her türlü soru ve sorun için  karslan@iib.org.tr  ve gidatasarim@iib.org.tr adreslerine mail gönderilebilir.
 

background image