3. Ankara Marka Festivali Tamamlandı
17 Ocak 2018 | 15:47

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde  13-14-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ATO Congresium’da ulusal ve uluslararası konuşmacıları, deneyim alanları, eğitim programları, fuar alanı, imza günleri ve etkinlikleri ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Ankara Marka Festivali’nde bölümümüz öğrencilerinin projelerine ilgi büyüktü.

Katılımcılar, Gazi Üniversitesi standında Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin farklı firmaların ortaklığında yürüttüğü mezuniyet projelerinin prototiplerini, ayrıca mezun ve öğrencilerimizin prestijli tasarım yarışmalarında aldığı ödüllü projeleri inceleme fırsatını buldular.

Bölümümüz öğrencilerinin ödül ve projelerinin yer aldığı videoya buradan ulaşabilirsiniz