Bölümümüz Design Week Turkey'de
23 Kasım 2018 | 12:43

T.C. Ticaret Bakanlığı önderliğinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonu ile düzenlenen Türkiye’nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği olan Design Week Turkey, ülkemizin tasarım kimliğinin ve bu kapsamda gelişebilecek olan ekonomik başarısının, tasarım ve endüstri entegrasyonuyla sağlanabileceği bilincini oluşturmayı en önemli konusu olarak ele almakta, endüstri temsilcileriyle tasarımcıları bir araya getirmekte ve katma değerli ürünler üretebilmek adına bir buluşma zemini oluşturmaktadır.

Bu yıl, 16-17-18 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Design Week Turkey etkinliğinde, Gazi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü olarak öğrencilerimizin Arçelik, Vestel, Hidromek gibi kurumsal firmaların danışmanlıklarında yürüttükleri mezuniyet projelerimiz ile UNI-ZONE’daki standımızla yer aldık.