Bölümümüz Öğrencilerinin Büyük Başarısı
20 Kasım 2014 | 06:50

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinden Gökçe DENİZ, “Cemer Yeni Nesil Oyuncaklar Tasarım Yarışması”nda,  “OCTOPLAY” isimli projesiyle Park Oyuncakları Kategorisinde 3.lüğe layık görülmüştür.

Yine bölümümüz 4. sınıf öğrencisi Meryem KAÇMAZ, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in 10.sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda “LSEAT” isimli projesiyle Oturma-Dinlenme kategorisinde 1.lik ödülü kazanmıştır.

Bölümümüz yeni mezunlarından Ebrar GÖK, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in 10.sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda Genç Mobilya kategorisinde 1.lik ödülü kazanmıştır.

Bölümümüz yeni mezunlarından Özge DERİN, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in 10.sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda Tamamlayıcı Mobilya Servis Ünitesi kategorisinde ilk 3’e girerek finalist olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.