Cam Küre Tasarım Yarışması
6 Nisan 2015 | 23:31

CAM KÜRE TASARIM YARIŞMASI

"İhtiyacını Camdan Tasarla Yarışması" bir endüstriyel ürün tasarım yarışmasıdır.

Firmamızın düzenlediği "İhtiyacını Camdan Tasarla Yarışması" ile çevreci ve sağlıklı çözümler sunan camın, değişen yaşam mekanlarında kullanılabilecek, yaratıcı tasarımlarla geleceğe taşınmasını amaçlamaktadır.

Yarışma, geleceğin ve günümüzün tasarımcılarını, yeni malzemelerin getirdiği olanakları, değişen yaşam mekanları ve ihtiyaçları ile sektörün yapısını dikkate alarak, yeni yaşam mekanlarına uygulanabilen, çevreye duyarlı, sürdürülebilir, üretilebilir, uygulama kolaylığı sunan, yenilikçi cam ürün tasarımları sunmaya davet etmektedir.

Üniversitelerin Tasarım, Seramik ve Cam Bölümleri ile Güzel Sanatlar Fakülteleri’nin lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılabileceği “İhtiyacını Camdan Tasarla” konulu ‘Cam Küre Tasarım Yarışması’na son başvuru tarihi 30 Nisan 2015 olup yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.camkureyarismasi.com adresinden ulaşılabilir.

Konu ile ilgili sorularınız olması durumunda, info@pasabahce.com adresine mesaj gönderebilirsiniz.