Duyuru
Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması ile ilgili duyuru
15 Mayıs 2014 | 13:20

İstanbul Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birlikleri'nin düzenlemekte olduğu “1. Endüstriyel Gıda Tasarım Yarışması”na katılım, iki kategoride ve grup halinde gerçekleştirilmektedir.

 

Yarışmanın Öğrenci kategorisinde; 

Grupta bir ‘endüstriyel tasarım öğrencisi veya endüstriyel tasarımcı’ ve bir ‘gıda mühendisliği bölümü öğrencisi veya bir gıda mühendisi’ olması şartı ve grup liderinin lisans veya ön lisans öğrencisi olma zorunluluğu vardır.

 

Profesyoneller kategorisinde ise;

Grupta bir ‘endüstriyel tasarım öğrencisi veya endüstriyel tasarımcı’ ve bir ‘gıda mühendisliği bölümü öğrencisi veya bir gıda mühendisi’ olması şartı, fakat bu iki öğretilerden en az birinin profesyonel olma zorunluluğu bulunmaktadır.(Yani gruptaki endüstriyel tasarımcı veya gıda mühendisinden en az bir tanesi mesleğini profesyonel olarak devam ettirmelidir.)

 

Bu durumda yarışmaya katılmak isteyen fakat diğer meslek grubuyla irtibata geçemeyen kişilerin isim-soyadlarını ve kendileriyle irtibat kurulan e-posta adreslerini ETMK’ya (irem.yildirak@etmk.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir. Bildirilen isimler grup oluşturmak isteyen diğer  yarışmacılarla paylaşılacak ve irtibata geçmeleri sağlanacaktır.

 

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.gidatasarimyarismasi.org adresinden ulaşabilir, her türlü sorunuz için koordinasyon3@iib.org.tr veya karslan@iib.org.tr adreslerine mail gönderebilirsiniz.

 
background image