i'm Design 2018 Etkinliği
11 Mart 2018 23:03

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından ‘Tasarım Her Dili Konuşur’ ana temasıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen ve 26 Şubat’ta başlayan I’m Design etkinliği 3 Mart tarihinde sona ermiştir.

26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ile birlikte, ana sponsor olan Starwood Orman Ürünleri A.Ş.’nin İnegöl’deki fabrikasında düzenlenen çalıştay ile başlayan etkinlik, 3 Mart’ta Almira Otel’deki program ile tamamlanmıştır. Türkiye’nin 16 farklı üniversitesindeki Endüstriyel Tasarım Bölümlerinden toplam 50 öğrenci ile 5 gün boyunca 2 boyutta başlayan ve 3 boyutlu ürün prototipleri ile son bulan çalıştayda, 3. Sınıf öğrencilerimiz Sılanur Kenger, Hatice Kübra Demirel ve İrem Ustaoğlu bölümümüzü başarı ile temsil etmişlerdir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız