İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı Ödül Simgesi Tasarım Çalıştayı Gerçekleşti
25 Nisan 2019 | 18:37

 

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı ve Gazi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ortaklığı ile düzenlenen “İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı Ödül Simgesi Tasarım Çalıştayı”  17 Nisan 2019 tarihinde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde gerçekleşti.

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı Üyeleri ve aynı zamanda Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri olan Prof. Dr. Çiğdem VAROL ÖZDEN, Prof. Dr. N. Aydan SAT, Doç. Dr. H. Burcu ÇINGI ÖZÜDURU ve Doç. Dr. Tanyel ÖZELÇİ ECERAL’ın sunumları ile başlayan çalıştay, Sayın Prof. Dr. İlhan Tekeli, İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı Üyeleri ve bölümümüz öğretim üyelerinin katıldığı jüri değerlendirmesi ile son buldu.

Bölümümüz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 27 kişinin katıldığı çalıştayda, jüri değerlendirmesi sonucu son 3’e kalan Umay İrem Kunter, Z. Tolga Haşimoğlu ve Kerem Aydın’ın tasarımları arasından Kerem Aydın’ın tasarımı birinciliğe layık bulunarak Wacom Intuos Small CTL-4100K-N Dijital Çizim Tableti ile ödüllendirildi.

 

 

 

background image