İMMİB 2015 Endüstriyel Tasarım Yarışmalarında Öğrencilerimizin Büyük Başarısı
22 Haziran 2015 | 15:24

İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri) tarafından düzenlenen Endüstriyel Tasarım Yarışmalarında, bölümümüz öğrencileri toplam 3 ödül alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinden Başak OĞUZALP, “İMMİB 2015 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “CONDIMENT” isimli projesiyle Metal Mutfak El Aletleri kategorisinde 1.liğe layık görülmüştür.

Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerinden İrem Ezgi ÇATAL, “İMMİB 2015 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “TIMER” isimli projesiyle, Plastik Saklama Kapları kategorisinde 3.lüğe layık görülmüştür.

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinden Furkan AYHAN, “İMMİB 2015 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “PILLBOX” isimli projesiyle, Plastik Saklama Kapları kategorisinde Mansiyon Ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.