İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmalarında Öğrencilerimiz ve Mezunlarımızın Büyük Başarısı
25 Mayıs 2018 | 02:58

İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri) tarafından düzenlenen Endüstriyel Tasarım Yarışmalarında, bölümümüz öğrencileri ve mezunlarımız toplamda 6 ödül alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinden Öyküm TOPRAK, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda,  “ASELA” isimli projesiyle Metalden Mamul Mutfak Eşyaları (Öğrenci) kategorisinde 2.liğe layık görülmüştür.

Bölümümüz lisansüstü öğrencilerinden Abdülkadir ULUÇ, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda,  “OLİ” isimli projesiyle Metalden Mamul Mutfak Eşyaları (Profesyonel) kategorisinde 3.lüğe layık görülmüştür.

Bölümümüz mezunlarından İrem Ezgi ÇATAL, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “TANTUNİMAKER” isimli projesiyle Metalden Mamul Mutfak Eşyaları (Profesyonel) kategorisinde 1.liğe layık görülmüştür.

Bölümümüz mezunlarından Berk KAPLAN, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “i-BUBBLE” isimli projesiyle Yaş Alan Nüfusa Yönelik Sağlık Ürünleri (Profesyonel) kategorisinde Mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

Bölümümüz mezunlarından Burak ŞAHİN, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “POCKET GRILL” isimli projesiyle Konsept 2018: Metalden Mamul Dış Mekan Pişirici Ürünler ve Aksesuarları (Profesyonel) kategorisinde 1.liğe layık görülmüştür.

Bölümümüz mezunlarından Burak ŞAHİN, “İMMİB 2018 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları”nda,  “HEALTH MONITOR” isimli projesiyle Yaş Alan Nüfusa Yönelik Sağlık Ürünleri (Profesyonel) kategorisinde Mansiyon ödülünü layık görülmüştür.

Öğrencilerimizi ve mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.