Mezuniyet Projeleri Sergisi
25 Haziran 2018 | 02:23

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Endüstriyel Tasarımcılar Komisyonu tarafından organize edilen, Gazi, Atılım, Karabük, ODTÜ ve TOBB ETÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümleri öğrencilerinin mezuniyet projelerinin yer aldığı serginin açılışı 19 Haziran Salı günü saat 19:30'da gerçekleştirilmiştir. Sergi açılışı öncesinde yapılan "Sağlık ve İyi Oluş" temalı forum düzenlenmiştir. 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü çerçevesinde, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden biri olarak belirlenen sağlık ve iyi oluş konusunda bölüm öğrencilerimizden Kevser Yetim, Arçelik danışmanlığında geliştirdiği "ALGAIR Kendi Enerjisini Üreten Hava Temizleme Cihazı" başlıklı mezuniyet projesini sunmuştur.

Sergi, 29 Haziran 2018 tarihine kadar Konur Sokak No:4 de bulunan Mimarlar Odası Sergi Salonunda gezilebilir.