Science Expo 2018_Proje Yarışması
18 Şubat 2018 | 02:13

Türk Hava Yolları 7. Science Expo'18 proje yarışmasının ana konsepti ''GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ'' olarak belirlenmiştir.

Yarışma, ‘Çocuk Mucitler’, ‘Genç Mucitler’, ‘Usta Mucitler’, ‘İnsansız Hava Araçları’, ‘Drone’ ve ‘Autodesk 3B Tasarım ve Mühendislik’ olarak farklı kategorilerde gerçekleşecektir. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak ‘3 boyutlu Tasarım ve Mühendislik’ kategorisi de ‘Science Expo Proje Yarışması’ kapsamında yer alacaktır. Bu yarışma kategorisiyle ülkemizdeki endüstriyel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilere destek verilmesi hedeflenmektedirAutodesk  firması sponsorluğunda Tasarım ve Modelleme konulu ödüllü  yarışma ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.  Yarışmaya son başvuru tarihi 30 Mart 2018'dir.

Proje yarışmasına katılacak öğrencilerimiz için izlenilmesi gereken tüm bilgilerin yer aldığı Şartnameyi indirmek için tıklayınız

* Finale kalmaya hak kazanan öğrencilerin konaklama, yemek ve Bursa içi ulaşımları yarışma koordinatörlüğünce karşılanacaktır.