Türk Kızılayı Ürün Çalıştayı 2019 - Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü
Duyurular

“Türk Kızılayı Ürün Çalıştayı 2019” 30 Haziran 2019-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara ili Gölbaşı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından kurulacak örnek çadır kentte gerçekleştirilecektir.

Çalıştay kapsamında, Türk Kızılayı’nın ihtiyaç duyduğu afet durumlarına yönelik ürün tasarımları çalışılacak olup, tasarım süreci boyunca Türk Kızılayı uzman desteği sağlayacaktır.

Çalıştay, gerçek afet koşullarını oluşturmaya dönük örnek çadır kentte yürütülecek olup, katılımcılar çalıştay boyunca çadır kentte kalacak ve her türlü ihtiyaçları Türk Kızılayı tarafından karşılanacaktır. Çalıştay süresince dileyen katılımcılara ayrıca Türk Kızılayı tarafından ücretsiz ve sertifikalı İlkyardım, Afetten Korunma, Afet Müdahale başlıklarında eğitimler verilecektir.

Çalıştaya katılım ücretsiz olup, Ankara dışı katılımcıların Ankara’ya geliş ve gidişleri kendilerine aittir.

Çalıştay, ülkemizdeki tüm endüstri ürünleri tasarımı bölüm öğrencilerine, öğretim elemanlarına ve konuya ilgi gösterecek mezunlara açıktır.

Başvuruların kizilaycalistayi2019@gmail.com e posta adresine aşağıdaki form doldurularak yapılması gerekmektedir.

Öğrenci: başvuru_öğrenci

Profesyonel: başvuru_profesyonel