AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nda Bölüm Öğrencimizin Başarısı
11 Şubat 2021 | 19:19

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB)'nin dünya doğal taş rezervlerinin yüzde 35’ine sahip olan ülkemizin doğal taşlarının ihracat potansiyelini artırmak ve Türk doğal taşının prestijli projelerdeki kullanımını arttırmak amacıyla düzenlediği AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’na bu yıl yarışmanın ilk yılı olmasına rağmen öğrenci kategorisinde 196, profesyonel kategorisinde 202 adet olmak üzere toplamda 398 geçerli başvuru alındı.

Yarışmada bölüm öğrencilerimizden Ümmü Beyza Top, Öğrenci - İç Mekan Mobilya, Aksesuar, Uygulamaları kategorisinde PURE Projesi ile ödül almıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız