Marble Değişik Doğaltaş Tasarım Yarışmasında Bölüm Mezunlarımızın Başarısı
5 Mart 2021 | 02:14

Genç Yaratıcı Fikirler Platformu ve Tasarım Koridoru tarafından, 26. Marble İzmir Fuarı kapsamında üçüncü kez gerçekleştirilen Marble Değişik Doğaltaş Tasarım yarışmasının finalistleri belirlendi. 

“Değişik” temasıyla Türk doğal taşlarıyla özgün ve üretilebilir ürün tasarımlarının istendiği yarışmada finalistlere özel tasarım plaketleri verilmiştir. Bölüm mezunlarımız Öyküm Toprak, Ezgi Deringöl ve İrem Ezgi Türkdoğan’ı yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tüm finalist tasarımlar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız 

 

Öyküm Toprak tarafından mutfaktaki meyve sıkma, kırma, ezme ve öğütme işlemleri için mermerden tasarlanan YKMT, Granitaş firması tarafından desteklenmiştir.

İrem Ezgi Türkdoğan ve Ezgi Deringöl’ün tasarladığı ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından desteklenen LINE’da, doğaltaş ve metalin uyum içinde bir araya getirilmesi amaçlanmıştır.

Masa aydınlatma ürünü olan LOTUS, doğadan ve lotus çiçeğinden esinlenilerek, İrem Ezgi Türkdoğan ve Ezgi Deringöl tarafından tasarlanmıştır. CNC kesim ile hareket yakalamayı amaçlayan tasarım Laodikya firması tarafından desteklenmiştir.

 

background image