Ulusal Ahşap Oyun ve Oyuncak Tasarım Yarışması
6 Ocak 2023 | 17:09

Gazi Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı anabilim dalında, Prof. Dr. Aydın Şık danışmanlığında yürütülen doktora tezi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yavuz'un tasarladığı "KATMAN" isimli oyuncak; Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi, Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen “Ulusal Ahşap Oyun ve Oyuncak Tasarım Yarışması" serbest katılımcı kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür. Şu anda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım bölümünde akademik kariyerine devam eden Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yavuz ile doktora tezinde emeği ve katkısı olan hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber ile ilgili linkler:

Kastamonu Gazetesi

yavuz_şık_yarısma-1