i'm Design 2019 Etkinliği - Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü
i'm Design 2019 Etkinliği
12 Mart 2019 16:27

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından ‘Tasarım Her Dili Konuşur’ ana temasıyla bu yıl 5.’si düzenlenen ve 26 Şubat’ta başlayan I’m Design etkinliği 2 Mart tarihinde sona ermiştir.

26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında ana sponsor olan Starwood Orman Ürünleri A.Ş.’nin İnegöl’deki fabrikasında düzenlenen çalıştay ile başlayan etkinlik, 2 Mart’ta İnegöl'deki program ile tamamlanmıştır. Türkiye’nin 24 farklı üniversitesindeki Endüstriyel Tasarım Bölümlerinden gelen öğrenciler ile 5 gün boyunca 2 boyutta başlayan ve 3 boyutlu ürün prototipleri ile son bulan çalıştayda, 3. Sınıf öğrencilerimiz Ceren Karagöz, Zeynep Beyza Özergin ve Beyzanur Helvacı bölümümüzü başarı ile temsil etmişlerdir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız