ID 201 Product Design I dersi kapsamında, Prof. Dr. Aydın ŞIK ve Dr. Öğr. Üyesi Murat ÖNDER liderliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı atölyelerine teknik gezi düzenlenmiştir.
1 Aralık 2023 | 20:40

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı iş birliği ile yürütülecek projede ID 201 Product Design I dersini alan öğrencilerimizin, doğada yaşayan canlıların temel ihtiyaçlarına (beslenme, barınma, sağlık) yönelik pratik çözümler sunan tasarımlar yapmaları planlanmaktadır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının malzeme ve üretim atölyelerinin kullanımına yönelik desteğiyle şekillenecek projeler için ön bilgilendirme toplantısı Prof. Dr. Aydın ŞIK ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Tolga KEPİR’in sunumları ile gerçekleştirilmiştir. Toplantı sonrası üretim atölyelerini gezen öğrencilere teknik ekip tarafından bilgi verilmiştir.

teknik gezi-1 teknik gezi-1 teknik gezi-1 teknik gezi-1 teknik gezi-1 teknik gezi-1 teknik gezi-1